Bevásárlókosár (0 termék)
Kosaram

Az Ön bevásárlókosara egyelőre még üres.

Ön jelenlegi helye:

Adatvédelmi nyilatkozat

Hírlevelünkre e-mail címével lehet feliratkozni.  Az e-mail címeket harmadik fél számára nem adjuk át. A személyes adatok védelme a Suriel Informatikai Kft. bármely – a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az Suriel Informatikai Kft.-hez, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Suriel Informatikai Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilván tartsa és kezelje. A Suriel Informatikai Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan

az alábbi célokra használhatja fel:

  • piackutatás, piaci elemzés és egyéb marketing eszközök
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák, ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
  • tájékoztatás új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás különböző akciókról,
  • megrendelések, árajánlatok intézése.

A kezelt adatok köre:

Hírlevél külldéséhez szökséges adatok: név. e-mail cím

A regisztrációhoz szükséges adatok: vezetéknév, keresztnév, email cím. A vásárlással összefüggésben kezelt adatok: számlázási név, számlázási cégnév (nem kötelező), számlázási cím (város, irányítószám, utca, házszám), szállítási név, szállítási cégnév (nem kötelező), szállítási cím (város, irányítószám, utca, házszám), email cím, megjegyzés (nem kötelező), egyedi vásárlási azonosító, vásárlási információk. Az egyes szolgáltatások igénybevétele esetén kezelt további adatok: kedvenc termékek listája, Felhasználói Tartalmak (pl. hozzászólás, értékelés), Felhasználói Tartalmak vonatkozásában használt felhasználónév.

Adatkezelés módja:

A Suriel Informatikai Kft. – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, Suriel Informatikai Kft.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Suriel Informatikai Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A személyes adatok felvétele és kezelése az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul, azok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.A Felhasználó bármikor kérheti adatainak módosítását és helyesbítését.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Suriel Informatikai Kft. weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Suriel Informatikai Kft. nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Adatkezelés ideje:

A Felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig.

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-86987/2015

 

 

  • Külföldre is szállítunk! USA-ba is
  • Bankkártyás fizetés,vagy Kp. utánvét
  • 20 000 Ft feletti vásárláskor a szállítás díjtalan Magyarország területén

Kapcsolat

Suriel Kft.

1131 Budapest
Reitter Ferenc u. 132/C II.em 209.

  info@hangoskonyvek.hu

  +36 (1) 271 0990